↑ Return to Tudnivalók

Bejelentkezés

Bejelentkezésével Ön automatikusan elfogadja az időpont egyeztetés és lemondás itt felsorolt feltételeit.

 

Időpont foglalás

Vendégeimet nyitvatartási időben (hétfő-szerda-péntek 13:30-20:00, kedd-csütörtök 8:30-16:00) való, telefonon vagy személyesen történő időpont egyeztetés után tudom fogadni.

Időpont módosítása, lemondása

Amennyiben a megbeszélt időpontban valamilyen okból nem tud megjelenni, kérem időben jelezze, hogy a megbeszélt időpontot másnak át tudjam adni. Időpont lemondását telefonon és smsben tudom elfogadni, ami a visszaigazolás után számít érvényes lemondásnak.

A megbeszélt időpont előtt 48 órával díjtalan a kezelés lemondása.

A megbeszélt időpont előtt 24-48 órával lemondott kezelés díja az adott kezelés árának 50%-a.

A megbeszélt időpont előtt kevesebb, mint 24 órával lemondott kezelés teljes ára felszámolásra kerül.

Ha a megbeszélt időpontban nem jelenik meg, akkor a kezelés teljes ára felszámolásra kerül.

Hétvégén nincs lehetőség időpont egyeztetésre, ezért a szombat-vasárnapi napok a lemondási időbe nem számítanak bele. (azaz pl. a pénteken lemondott hétfői időpont a kezelés előtti napon történő lemondásnak számít)

Késés

Kérem a megbeszélt időpontra pontosan érkezzem, a késés ideje az Ön kezelésének az idejéből kerül levonásra, hogy az Ön után érkezők kezelése pontosan kezdődhessen.

15 perc feletti, előre nem jelzett késés esetén a kezelés le nem mondott, elmaradt kezelésnek minősül.

Betegség

Betegség esetén kérem a kezelést minél előbb lemondani. Ha betegen jelenik meg a kezelésen, azzal a többi vendég egészségét is veszélyezteti, ezért a betegen való megjelenés esetén a kezelést jogomban áll visszautasítani, ami így le nem mondott, elmaradt kezelésnek minősül.

A kezelés betegség miatt való lemondásakor, kevesebb mint 48 órával a megbeszélt időpont előtt 5000 Ft rendelkezésre állási díjat számolok fel.